פסטה עם חצילים ועגבניות

 
עודכן 06:47 26/10/2014
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין מנה קלילה וטעימה שאפשר להכין בבית ב-10 דקות הכנה: פסטה עם חצילים אפויים ורוטב עגבניות מתובל בהפתעות

 
 
 
 
 
פסטה חצילים ועגבניות
פסטה חצילים ועגבניות צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 35 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

1 חבילת פסטה פנה


1 חציל, חתוך לקוביות של 2 ס"מ


4 כפות שמן זית


5 עלי מרווה


8 שום קונפי


1 קופסה עגבניות שרי


מלח, פלפל גרוס


מעט שבבי צ'ילי


1 כף טפנד


גבינת פקורינו


עלי בזיליקום שלמים


תרסיס שמן זית


 

אופן הכנה:

 

  • חותכים את החציל לקוביות ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
  • מתיזים תרסיס שמן זית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.
  • שמים את השמן בסיר רחב ומטגנים את המרווה ושום.
  • מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל ושבבי צ'ילי.
  • מערבבים ומסיפים את החצילים לבישול של 3 דקות.
  • מבשלים את הפסטה, מסננים, מערבבים את הרוטב והבזיליקום.
  • מפזרים מעל פקורינו.

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.