לימונים כבושים בצנצנת וואקום

 
עודכן 11:32 02/11/2014
תמרה אהרוני

כמה פשוט, ככה טעים: תמרה אהרוני מדגימה את השיטה הביתית שלה להכנת צנצנת לימונים כבושים. לא תאמינו כמה זה פשוט בהתחלה וטעים בטירוף 3 שבועות לאחר מכן

 
 
 
 
 
לימונים כבושים
לימונים כבושים צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 7 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 ק"ג לימונים + 3 לימונים


1 צ'ילי, פרוס


מלח


 
 

אופן הכנה:

  • סוחטים מיץ משלושה לימונים.
  • את קילו הלימונים שנשאר שוטפים היטב.
  • לוקחים כל לימון וחותכים בו צלב (הוא כמעט חתוך לרבעים, אבל עדיים מחובר בקצה אחד).
  • מכניסים לכל לימון כפית מלח.
  • מסדרים את הלימונים בצנצנת וואקום בינונית.
  • מכניסים לצנצנת את הצ'ילי הפרוס.
  • שופכים לתוך הצנצנת את מיץ הלימון ומפזרים בצנצנת 2 כפות מלח נוספות.
  • אוטמים את הצנצנת, ונותנים לה לעמוד כמה שבועות (מינימום שלושה שבועות).

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.