פילה סלמון צרוב עם עגבניות ובזיליקום

 
עודכן 08:33 16/08/2015
תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה גרסה פשוטה וקלה לפילה סלמון ביתי: שני נתחים עסיסיים, עגבניות איכותיות ומעט בזיליקום ויש לכם מנה כמו במסעדה

 
 
 
 
 
פילה סלמון צרוב
פילה סלמון צרוב צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 נתחים של פילה סלמון


מעט שמן זית


2 עלי מרווה


מלח, פלפל


 

לרוטב:
שמן זית


1 קופסא עגבניות מרוסקות


2 שיני שום, פרוסות דק


חופן עלי בזיליקום


1 כף חומץ בלסמי


מלח פלפל


 

 
 

אופן הכנה:

  • מורחים את הסלמון בשמן זית, ממליחים ומפלפלים אותו ומדביקים לו עלה מרווה.
  • מטגנים את הדגים כ-2 דקות מכל צד עד שהם שחומים ופריכים.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערית ויוצקים למחבת עם הדגים.
  • מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה עשר דקות.
  • מגישים עם אורז או ירקות מבושלים.

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.