פילה סלמון צלוי עם מרווה וצ'ילי

 
עודכן 11:53 02/11/2014
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין גרסה ביתית וטעימה לפילה סלמון עסיסי: תיבול פשוט של מרווה, שמן זית ומעט צ'ילי יוצר מנה יוצאת-דופן שעוד ידברו עליה רבות. לגזור ולשמור

 
 
 
 
 
סלמון צלוי עם רוטב עגבניות
סלמון צלוי עם רוטב עגבניות צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 2 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


4 נתחי סלמון טריים ויפים


4 עלי מרווה


תרסיס שמן זית


מלח ופלפל


 

לרוטב:
1 קופסה עגבניות שרי מרוסקות


שבבי צ'ילי


2 כפות רכז עגבניות


2 שיני שום, פרוסות


פסטו


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • מתיזים על הדגים תרסיס שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומצמידים עלה מרווה לכל אחד מהם.
  • מחממים מחבת מרוחה בשמן-זית וצורבים את הדג מכל צדדיו.
  • מערבבים את העגבניות עם רכז השום ושבבי הצ'ילי ויוצקים למחבת.
  • מכסים ומבשלים כעשר דקות.
  • מגישים עם פסטו ליד.

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.