קציצות טונה ותירס

 
עודכן 13:01 02/11/2014
איילת הירשמן

איילת הירשמן מתמסרת לטיגון ומכינה קציצות משמחות עם טונה ותירס, שילוב אהוב גם על קטנים וגם על גדולים. מתכון נפלא לארוחת ערב

 
 
 
 
 
קציצות טונה ותירס
קציצות טונה ותירס צילום : מתוך התוכנית "פשוט וטעים"
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 8-10 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות


מלח, פלפל שחור


3 קופסאות טונה 5% , מסוננות


2 ביצים


1 פלפל אדום מתוק, בלי הגרעינים, קצוץ לקוביות קטנות


1 כוס גרגרי תירס טריים, משומרים או מוקפאים - מופשרים


קליפה מגוררת מ-1 לימון


1 צרור פטרוזיליה, קצוץ דק


1/3 כוס קמח



לטיגון:
שמן, לטיגון חצי עמוק


 

להגשה:
לימונים


 
 

אופן הכנה:

 

  • ממלאים סיר במים, ממליחים, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים אבל לא מתפוררים. מסננים.
  • מעבירים לקערה גדולה ומועכים למחית.
  • מוסיפים לקערה את הטונה ומפוררים אותה במזלג.
  • מוסיפים את הביצים, הפלפל, התירס, הפטרוזיליה וקליפת הלימון המגוררת, מלח ופלפל.
  • מכינים בקערה נפרדת שטוחה את הקמח, מתבלים אותו קצת במלח ובפלפל.
  • טובלים קצת את הידיים בקמח, ובידיים מקומחות יוצרים מהעיסה עיגולים בגודל עגבניית שרי, ומשטחים אותן קצת בידיים. טובלים בקמח.
  • מחממים את השמן במחבת לטיגון חצי עמוק.
  • מטגנים את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים.
  • מעבירים לצלחות מרופדות בנייר סופג.
  • מגישים.

 

 

רוצים לצפות באיילת מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
קנלוני מוקרמים עם תרד ודלעת

עוגת אקלייר שוקולד

 

 

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.