מונשיין • בר חדש בניחוח ישן

 
עודכן 12:03 07/11/2014
נועה רוזין

מאה שנים אחרי תקופת היובש בארצות הברית, בר חדש בתל-אביב לוקח השראה מהסיפור והופך אותו לקונספט עם מיקום נסתר, אוכל אמריקאי ואלכוהול שמזוקק במקום

 
 
 
 
 

"מונשיין", היה השם שנתנו בתקופת היובש לייצור לא חוקי של אלכוהול, בלילות, לאור ירח: הכל אז הוחבא במרתפים - וגם בבר החדש מונשיין זה הגימיק: אין אפילו דלת כניסה ראשית מהרחוב - מבחוץ רואים מסעדה אחרת בשם מטבח לילה - כשנכנסים פנימה יש דלת שחורה לא מסומנת- שהיא הדרך היחידה להיכנס לבר האפלולי הזה שמלא בעששיות, תקליטים ישנים ומוזיקה משנות ה-20 וה-30.

 

בתפריט תמצאו אך ורק אוכל אמריקאי: כנפי עוף עם רוטב ברביקיו חריף, קורן דוג- נקניקיה בבלילת בירה עם חרדל ומייפל, או גרסה ללחמניית סלופי-ג'ו עם בשר טחון וגבינה, ואם מתחשק לכם מתוק יש גם סמור'ס לקינוח - שילוב בין מרשמלו, שוקולד וביסקוויטים שאין מדורה אמריקאית שלא שלמה בלעדיו.

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.