הוד והדר • כרעיים בתפוזי דם

 
עודכן 13:02 16/11/2014
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין מנת עוף קלה ועסיסית עם טעמי הדרים שמתאימים בול לחורף: כרעיים בזיגוג תפוזי-דם, ג'ינג'ר ובלסמי

 
 
 
 
 
כרעיים בתפוזי דם
כרעיים בתפוזי דם צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה ורבע | 2 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

4 כרעיים חצויות


8 בצלי שאלוט, חצויים


1 כוס מיץ תפוזי דם


4 כפות בסלמי


2 כפות סוכר חום


1 כף ג'ינג'ר


2 כפות קליפות תפוז, מגורדות


2 כפות טימין


מעט שבבי צ'ילי


 
 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה.
  • מכניסים את הכרעים לקערה, מערבבים היטב כך שיצופו מכל הצדדים ומניחים במקרר מכוסה כחצי שעה.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • מכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • מניחים את הכרעיים על נייר האפייה וצולים כ-40 דקות עד שהעופות מזוגגים.
 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים
תבשיל חומוס וטונה
לחם מטוגן עם סלט טונה
סלט בצל בחומץ בלסמי

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.