כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים

 
עודכן 11:27 03/03/2017
תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנה חורפית וטעימה ממצרכים שלכל אחד יש בבית. והתוצאה? כרעי עוף בניחוח הדרים וטעמים חזקים של ג'ינג'ר ודבש

 
 
 
 
 
כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים
כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | 3 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

6 פולקעס של עוף


 

לרוטב:
2 שיני שום, כתושות


1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קצוץ


כפית שבבי צ'ילי או פלפל אדום חריף, מנוקה מחרצנים וקצוץ


3-4 כפות שמן זית


2 כפות דבש או סוכר חום


2 כפות סויה


מיץ מתפוז אחד


1/2 כפית גרידת תפוז


מיץ מ-1/2 לימון


1/2 כפית גרידת לימון


 

 
 

אופן הכנה:

  • מחממים את הטוסטר אובן לחום של 200 מעלות.
  • בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  • בתבנית צלייה מסדרים את הפולקעס.
  • יוצקים על הפולקעס את הרוטב ומניחים בצד ל20-30 דקות.
  • מכניסים לתנור ל-45 דקות שאחרי מחצית מהזמן הופכים את הפולקעס.
  • מדי פעם גורפים עם כף את הרוטב מתחתית התבנית ויוצקים על העוף.
  • כשבעוף מזוגג יפה ושחום מוציאים ומגישים.

 

 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן


לשאר המתכונים מהתוכנית:

כרעיים בתפוזי דם
תבשיל חומוס וטונה
לחם מטוגן עם סלט טונה
סלט בצל בחומץ בלסמי

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.