תוספת שהיא ארוחה • תבשיל חומוס וטונה

 
עודכן 08:36 11/08/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין מנה שהיא בין סלט לתבשיל ויכולה לתפקד כתוספת נהדרת או ארוחה בפני עצמה: שילוב בין גרגרי חומוס חמים לטונה מקופסא. לא תאמינו כמה זה קל להכנה

 
 
 
 
 
תבשיל חומוס וטונה
תבשיל חומוס וטונה צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

4 כפות שמן-זית


3 כוסות גרגירי חומוס**


1 בצל סגול, קצוץ


3 שיני שום, קצוצות


1 כף עלי אורגנו טריים


1 פלפל ירוק חריף, קצוץ


2 קופסאות טונה 5% מסוננות


1/2 כוס מיץ לימון


פטרוזיליה, קצוצה


מלח, פלפל גרוס


 

**גרגרי חומוס קפואים ומופשרים אן מקופסת שימורים שטופים ומסוננים

 
 

אופן הכנה:

 

  • מחממים מחבת עם שמן הזית.
  • כשהמחבת חמה, מטגנים בה את הבצל, השום, הפלפל והאורגנו כ-3 דקות.
  • מוסיפים את החומוס, המלח והפלפל ומטגנים יחד עוד 3 דקות.
  • מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים עוד דקה.
  • מכבים את האש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.

 

 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

כרעיים בתפוזי דם
כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים
לחם מטוגן עם סלט טונה
סלט בצל בחומץ בלסמי

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.