סלט בצל בחומץ בלסמי

 
עודכן 07:03 06/08/2015
תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה סלט בצל שיכול לשדרג כל ארוחה: מרינדה מתקתקה שעשויה מדבש ובלסמי, תוספת מרעננת של כוסברה, וכולם ישאלו אתכם מאיפה המתכון

 
 
 
 
 
סלט בצל בחומץ בלסמי
סלט בצל בחומץ בלסמי צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

2 בצלים אדומים פרוסים דק (חצאים)


 

לרוטב:

4 כפות חומץ בלסמי


3 כפות שמן-זית


2 כפות דבש


מלח, פלפל


מעט שבבי צ'ילי


1/2 כוס עלי כוסברה שלמים


3 כפות גרעיני דלעת קלויים


 

 
 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  • מכניסים פנימה את הבצל, מערבבים, מכסים בניילון ומקררים שעה במקרר.
  • מערבבים פננה את הכוסברה, מעבירים לצלחת ומפזרים מעל את הגרעינים.

 

 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

כרעיים בתפוזי דם
כרעיים בג'ינג'ר ותפוזים
תבשיל חומוס וטונה
לחם מטוגן עם סלט טונה

 

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.