עוף בקארי • מתכון מנצח של אהרוני

 
עודכן 11:11 23/11/2014
ישראל אהרוני

הרומן של ישראל אהרוני עם אוכל אסייתי הולך שנים אחורה, אבל המתכון הקלאסי שלו לעוף בקארי עדיין יכול להפתיע

 
 
 
 
 
עוף בקארי
עוף בקארי צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

1/2 ק"ג פרגיות


3 כפות שמן


מלח, פלפל


3 שיני שום


כף ג'ינג'ר


שורש כורכום


מקל למון גראס, קצוץ


1 צ'ילי, פרוס


2 בצלי שאלוט, פרוסים


2 כפות קארי מסאמן


2 כפות תמרינדי


1 פחית חלב קוקוס


2 כפות רוטב דגים


2 כפות סוכר דקלים


3 כפות מיץ ליים


8 לפתות מתוקות, חצויות


כוס לקט פטריות חתוכות


 

 
 

אופן הכנה:

  • מחממים סיר רחב בשמן צמחי (לא זית).
  • מוסיפים לסיר את השום, הג'ינג'ר, הבצל, הלמון גראס והצ'ילי ומטגנים כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הפרגיות ומערבבים עד שינוי צבען.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
  • מכסים, ומבשלים כעשרים דקות על אש נמוכה.
  • מפזרים מעל עלי כוסברה ומגישים עם אורז לבן.
 

רוצים לצפות באהרוני ותמרה מכינים את המתכון? >> לחצו כאן

 

לשאר המתכונים מהתוכנית:

סלט כרוב אסייתי

יוגורט תותים-דבש בתבניות קרח

 

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.