יוגורט תותים-דבש בתבניות קרח

 
עודכן 11:13 23/11/2014
ישראל אהרוני

רעיון מדליק לקינוח חורפי: יוגורט מפירות יער עם טוויסט של דבש וג'ינג'ר. הוא נכנס לתבניות קרח ויוצא בצורת הגשה יפהפייה וטעימה

 
 
 
 
 
יוגורט תותים קפוא
יוגורט תותים קפוא צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: חלבי| זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 3 שעות3 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 חבילת פטל קפוא


1 כוס יוגורט בקר


2 כפות דבש


1 כף ג'ינג'ר, קצוץ


12 תותים, חצויים


3 כפות ליקר תפוזים


2 כפות סוכר


 
 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את הפטל הקפוא דבש יוגרט וג'ינג'ר ומרסקים במעבד מזון.
  • מעבירים את התערובת לתבניות קרח ומקפיאים כ-3 שעות.
  • משרים את התותים החצויים בליקר וסוכר.
  • מחחלקים את הגלידה ל-4 גביעים ומניחים מעל את התותים ועלי נענע.
 

הגרסא של תמרה אהרוני

יוגורט תותים קפוא
יוגורט תותים קפוא צילום : קרן ביטון כהן
 

מצרכים:

 

1 כוס יוגורט בקר


תמצית וניל


גרידת לימון/תפוז


1 קופסא של פטל קפוא


3 כפות דבש


1 חבילה של תותים טריים


 

אופן הכנה:

  • שמים בקערה את כל המצרכים מלבד התותים.
  • מרסקים בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה.
  • מעבירים את התערובת לתבנית של קוביות קרח.
  • שמים בפריזר ללפחות שעה וחצי עד שהתערובת קפואה גמרי.
  • חותכים את התותים לחצאים.
  • בקערת זכוכית גדולה מערבבים תותים וקוביות גלידה.
 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

 

לשאר המתכונים מהתוכנית:

עוף בקארי • מתכון מנצח של אהרוני

סלט כרוב אסייתי

 

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.