3 מתכונים לארוחת הסילבסטר

 
עודכן 09:47 03/12/2014
אוכל ורק אוכל

סידרנו לכם שלושה מתכונים מרשימים לארוחת ערב חגיגית וטעימה: רוסטביף סינטה על לחם פריך, פילה דג ברוטב ארטישוק וקאווה ולקינוח פונדנט שוקולד גועש

 
 
 
 
 

מתכון לרוסטביף סינטה על לחם קלוי עם ארוגלה / מיכאל גרטופסקי

 
רוסטביף על לחם קלוי
רוסטביף על לחם קלוי צילום : קרן ביטון כהן
 

רוסטביף הוא אחת ממנות הרושם הבטוחות - אבל כל מה שצריך כדי להצליח בהכנתה בבית זה תשומת לב ותנור יעיל. אל תשכחו להוציא את הבשר קצת לפני שהוא בדיוק במידת העשייה שאתם רוצים (כי הטמפרטורה שלו ממשיכה לעלות קצת אחרי מחוץ לתנור) לתת לבשר לנוח ולהתקרר לקצת יותר מטמפטורת החדר לפני שפורסים בשביל לשמור על העסיסיות.

 

פילה מוסר ים עם ארטישוקים ברוטב שמנת וקאווה / צבי אבישר

 
פילה מוסר עם ארטישוקים
פילה מוסר עם ארטישוקים צילום : קרן ביטון כהן
 

בארוחת הסילבסטר גם ככה פותחים בקבוק יין מבעבע, אז אפשר להקצות ממנו שלוק כדי לשדרג את הרוטב במנה זו. מנות דגים תמיד יוצרות אפקט רושם, וכאן השתמש השף צבי אבישר במוסר ים, דג בשרני וטעמי מאוד, ביחד עם ארטישוקים ונגיעת שמנת מתוקה.

 
 

פונדנט שוקולד גועש / בוטיק סנטרל

 
פונדנט שוקולד
פונדנט שוקולד צילום : חגית גורן
 

אין דרך טובה יותר לפתוח את השנה החדשה מאשר ביס מלא באושר ועושר של עוגת שוקולד עם מרכז מותך שמתפרץ החוצה כמו לבה. כדאי להכין עוגה אחת מראש לבדוק מה זמן האפייה המדויק ביותר עבור התנור שלכם.

 
עוד כתבות במדור אוכל – סילבסטר 2015
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.