ברוסטקה איטלקית אמיתית

 
עודכן 20:09 06/12/2014
תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה את הנשנוש האולטימטיבי: פרוסת לחם מטוגנת במחבת עם ערמה של עגבניות ובזיליקום עם שום ותיבול איטלקי

 
 
 
 
 
ברוסקטה
ברוסקטה צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

5-6 עגבניות בשלות, קצוצות גס


1 קופסא עגבניות שרי


1 צנצנת עגבניות חתוכות לקוביות


3 כפות שמן זית


1 בצל סגול, קצוץ


3 שיני שום


מלח, פלפל


2 כפות חומץ בלסמי


פרוסות לחם


חופן עלי בזיליקום


 
 

אופן הכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, הבצל, שמן הזית, הבלסמי והבזיליקום.
  • על פרוסות הלחם מורחים את השום הכתוש בנדיבות.
  • מחממים שמן זית במחבת גדולה. כשהשמן חם מכניסים למחבת את הלחם ומטגנים כ 2-3 דקות מכל צד עד הזהבה.
  • מניחים את הלחם על צלחות, ומעליו תלולית נדיבה של סלט העגבניות

 

רוצים לראות את תמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

רולים ויטנאמים מטוגנים
רולים ויטנאמים ללא טיגון
טרייפל קבוצתי ואישי

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.