דלעת ערמונים צלויה עם רוטב יוגורט

 
עודכן 20:02 13/12/2014
תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנה צמחונית ובריאה, קלה להכנה ומזינה ביותר: דלעת ערמונים צלויה עם תוספת מרעננת של יוגורט כבשים. מהיום דיאטה

 
 
 
 
 
דלעת ערמונים צלויה
דלעת ערמונים צלויה צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

3 כפות שמן זית


1 כף תימין


1 כף סוכר חום


מלח, פלפל


1 דלעת ערמונים


2 גביעי יוגורט כבשים


עירית קצוצה


 
 

אופן הכנה:

  • מחממים את הטוסטר אובן לחום של 180 מעלות.
  • חותכים את הדלעת לפיסות גדולות.
  • בתבנית צליה מניחים את קוביות הדלעת ומורחים אותה בשמן הזית, ממליחים ומפלפלים.
  • מפזרים על קוביות הדלעת סוכר ותימין.
  • מכניסים לטוסטר אובן ואופים כחצי שעה- 40 דקות עד שהדלעת מתרככת.
  • בנתיים בקערה מערבבים את היוגורט עם העירית הקצוצה, ממליחים ומפלפלים.
  • כשהדלעת רכה ומוכנה מוציאים אותה מהטוסטר אובן מטפטפים מעט שמן זית על רוטב היוגורט ומגישים יחד.
 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.