תפוחי אדמה מתובלים ופריכים בתנור

 
עודכן 08:06 15/07/2015
איילת הירשמן

לפעמים כל מה שצריך זו תוספת חמימה שהולכת נפלא עם כל סוג של ארוחה. איילת הירשמן מכינה בצ'יק תפוחי אדמה בתנור שמפזרים ריח נפלא בכל הבית

 
 
 
 
 
תפוחי אדמה
תפוחי אדמה צילום : fotolia
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה ורבע | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ


4 כפות שמן זית


מלח


1/2 לימון


6 כפות תבלין תערובת נפטון טוסקנה


 
 

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות)
  • שמים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה, יוצקים 2 כפות משמן הזית, מוסיפים את המלח, מיץ הלימון ו-5 כפות מתערובת טוסקנה ומערבבים עד שכל הפרוסות מצופות בשמן ובתערובת.
  • משמנים את התבנית במעט שמן זית, ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה בכמה שורות, אחד על גבי השני, כשהם קצת חופפים זו לזו.
  • זורים את שאר תערובת טוסקנה מלמעלה.
  • צולים במשך כשעה, או עד שפרוסות תפוחי האדמה מזהיבות מאוד.
  • מגישים. 

 
 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.