כמו שניצל • שוקי עוף בציפוי פריך

 
עודכן 12:21 04/01/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני משדרג את השניצל המוכר למנה קריספית שאפשר (ורצוי) לאכול בידיים: שוקי עוף במרינדה מתקתקה ובציפוי פירורי לחם אפויים

 
 
 
 
 
עוף אפוי
עוף אפוי צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

12 שוקי עוף


2 כפות שמן-זית


1 ביצה


2 כפות חרדל


2 שיני שום, קצוצות


1 כף תימין


מעט שבבי צ'ילי


4 כפות פטרוזיליה, קצוצה


כוס פירורי לחם מעורבבים עם שמן-זית


 
 

אופן הכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט פירורי הלחם.
  • טובלים את העוף בתערובת ואחר כך בפירורי הלחם.
  • מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה וצולים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.