כך תכינו גלידת תפוח בננה בניחוח וניל

 
עודכן 18:06 01/02/2015
ננה שרייר, ננוצ'קה

5 דקות עבודה, 4 מצרכים בלבד ויש לכם גלידה בריאה, טבעונית וטעימה במיוחד. ננה שרייר ממסעדת "ננוצ'קה" עם טריק קטן למתכון מיוחד

 
 
 
 
 
גלידה
גלידה צילום : אפיק גבאי
 

כשמכינים את ה"גלידה" חשוב לאכול אותה מיד ולא לחכות. תהיו עירניים והקפידו לא לערבב יותר מידי אחרת יתקבל שייק.

 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 5 דקות | 2-3 מנות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

1 בננה קפואה בשלה


תפוח מתקתק, קלוף וחתוך


1/4 כוס חלב סויה או חלב שקדים


3 טיפות וניל טבעי


 

אופן הכנה:

 

  • מכניסים את הבננה והתפוח לבלנדר.
  • מוסיפים את חלב הסויה או השקדים והוניל ומערבבים במהירות גבוהה
  • יש להקפיד שלא לערבב מעבר לקבלת מרקם הגלידה אחרת הגלידה תהפוך לשייק.
  • מוזגים לכוסות יפות ומגישים.

 

 

המתכון באדיבות ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה בתל-אביב


מחפשים עוד מתכונים לגלידה שאפשר להכין בבית? נסו את אלה?

גלידת ריבת חלב/ שוקולד/ ממרח לוטוס

איך מכינים גביעי גלידה תוצרת בית

אהרוני מציג: גלידה משודרגת עם סירופ

 
עוד כתבות במדור ט"ו בשבט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.