מרק אסייתי עם אטריות

 
עודכן 19:29 07/02/2015
תמרה אהרוני

כשרוצים להתפנק עם מנה חמימה, לא חייבים מרק כבד שלוקח שעות להכין. תמרה אהרוני עם מתכון מסקרן למרק אסייתי קל להכנה וטעים בטירוף

 
 
 
 
 
מרק אסייתי עם איטריות
מרק אסייתי עם איטריות צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

200 גרם איטריות ביצים דקות


2-3 כפות שמן


1 שן שום, כתושה


1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, חתוך לגפרורים


1 פלפל אדום חריף, מנוקה מחרצנים וחתוך לגפרורים


4 כוסות מרק עוף


1 בקצ'וי, פרוס גס


4-5 פטריות שיטאקה טריות


1 חזה עוף, פרוס דק


1/2 כוס נבטים


1 בצל ירוק, קצוץ


1 כף רוטב סויה


1/2 כפית שמן שומשום


1/2 כוס עלי כוסברה


 
 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול עם מים רותחים מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות.
  • מסננים את האיטריות, שוטפים אותן במים קרים ומחלקים אותן לתוך קעריות מרק.
  • בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום, הג'ינג'ר והפלפל.
  • כשהשמן חם מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את רוטב הסויה.
  • מוסיפים למרק את הבקצ'וי, הפטריות והעוף מבשלים כ- 5 דקות.
  • לקעריות המרק עם האיטריות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.
  • מוזגים לקעריות את המרק.
  • מטפטפים על המרק כמה טיפות של שמן שומשום ומפזרים חופן עלי כוסברה.

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.