טירמיסו איטלקי כמו שצריך

 
עודכן 21:22 08/02/2015
לאון אלקלעי

השחיתות האולטימטיבית, אבל האיכותית והטובה מכולן, קבלו במחיאות כפיים את הטירמיסו של השף לאון אלקלעי - איטלקי בדיוק כמו שהוא צריך להיות

 
 
 
 
 
טירמיסו
טירמיסו צילום : דרור הופמן
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 4 שעות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

1 ו-1/4 כוס אבקת סוכר


מיכל שמנת מתוקה


500 גרם מסקרפונה


חבילת בישקוטי


2 מנות אספרסו חזק


4 כפות אמרטו


100 גרם שוקולד מריר


קקאו


 

אופן הכנה:

  • מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר.
  • מקפלים פנימה את גבינת המסקרפונה.
  • מוסיפים את האמרטו.
  • מכינים את האספרסו.
  • מניחים שכבת ביסקוטי בתחתית של כלי פיירקס שיכיל מחצית מכמות הבישקוטי.
  • מברישים בחצי מכמות הקפה.
  • מניחים מעל חצי מקרם המסקרפונה.
  • מגררים מעל שוקולד מריר.
  • מסדרים עוד שכבה של בישקוטי ומברישים ביתרת הקפה.
  • מניחים מעל את יתרת הקרם ומחליקים בעזרת לקקן.
  • בוזקים קקאו ושמים במקרר ל-4 שעות.

 

 

רוצים לצפות בלאון מכין את המתכון? >> לחצו כאן


לשאר המתכונים מהתוכנית:

ירכי עוף ממולאות בחזה אווז

פיצה מרגריטה

 

 

 

 
עוד כתבות במדור לאון אל דנטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.