טוויסט מקסיקני לארוחה: קסדייה עם טונה בצ'יק

 
עודכן 10:14 25/08/2017
איילת הירשמן

טוסט מקסיני עם טוויסט ישראלי: איילת הירשמן מכינה קסדייה עסיסית עם תוספת טונה וגבינה צהובה מותכת

 
 
 
 
 
קסדייה עם טונה
קסדייה עם טונה צילום : מתוך התכנית פשוט וטעים
 

זאת אחת מארוחת הערב האהובות כאן בבית - קסדייה עם טונה ועם גבינה מותכת, במחבת! מדובר טורטייה ממולאת בדברים טובים, מקופלת, ואז מחוממת, ובמילים אחרות: טוסט מקסיקני. ואם זה תלוי בי, לאלה של המבוגרים אני מוסיפה גם פלפל חריף.

 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

שימון המחבת בתרסיס בטעם שמן זית


2 חבילות טונה בקופסה (אפשר טונה חריפה עם פלפל ולימון)


400 גרם גבינה צהובה מגוררת (צ'דר, עמק או שילוב שלהן עם פרמזן או קשקבל)


4 טורטיות רכות


4 גבעולי בצל ירוק, חתוכים גס


1/2 כוס עלי כוסברה טריים או פטרוזיליה


6-8 או לפי הטעם פרוסות פלפלוני חלפיניו כבושים או פלפל צ'ילי, ללא הגרעינים והחלק הלבן, פרוס דק


 

אופן הכנה:

 

  • מחממים מחבת על להבה בינונית-גבוהה, ומחממים בה את שמן הזית.
  • פורשים את הטורטיות על משטח עבודה, מפזרים עליהן את הטונה, הגבינה המגוררת והכוסברה (או הפטרוזיליה) והבצל הירוק ומפזרים את פלפלון הצ'ילי או החלפיניו הכבוש.
  • מקפלים בזהירות לחצי.
  • מניחים את הטורטיות המקופלות במחבת ומחממים 2-3 דקות, תוך שלוחצים עליהן במרית המתכת - ואז הופכים ולוחצים שוב מהצד השני 2-3 דקות נוספות.
  • מעבירים לצלחות.
  • אוכלים מיד.

 

 

רוצים לצפות באיילת מכינה את המתכון? >> לחצו כאן


לשאר המתכונים מהתוכנית:
קונכיות פסטה ברוטב עגבניות צלויות
פסטרמה הודו ביתית
עוגת "ממתק שוקולד" מהירה במקרר

 

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.