פסטה עם ברוקולי ופירורי לחם פריכים

 
עודכן 08:11 23/02/2015
איילת הירשמן

איילת הירשמן במחווה מרגשת למנה שאכלה בדרום איטליה: פסטה קצרה עם ברוקולי, פרורי לחם פריכים ושמן זית. מה צריך יותר מזה?

 
 
 
 
 
פסטה ברוקולי
פסטה ברוקולי צילום : מתוך התכנית פשוט וטעים
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

 

לעדכונים חמים וכתבות נוספות עשו לנו לייק >> בעמוד הפייסבוק שלנו

 

מצרכים:

 

1 חבילה (500 גרם) פסטה קצרה, פרפרלה או אחרת


500 גרם ברוקולי, מופרד לפרחים


40 גרם חמאה


4 כפות שמן זית


1/4 פלפון צ'ילי, ללא הגרעינים, פרוס דק


2 שיני שום, קלופות וקצוצות


1 כוס פירורי לחם



אפשרות להגשה:
גבינת פרמזן מגוררת


 
 

אופן הכנה:

  • מרתיחים מים בסיר גדול, ממליחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים.
  • מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומבשלים את הברוקולי 4-5 דקות, עד שהוא מתרכך אבל עדיין נשאר פריך. מסננים.
  • במחבת גדולה מחממים את החמאה ו-2 כפות משמן הזית, עד שהחמאה נמסה.
  • מוסיפים את פלפלון הצ'ילי ואת השום, מערבבים ומטגנים כמה שניות.
  • מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים אותם תוך ערבוב כמה דקות, עד שהם מזהיבים וסופגים את טעמי השום והצ'ילי.
  • מוסיפים למחבת את שאר שמן הזית ואת הברוקולי, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומטגנים כמה דקות תוך הזהבה.
  • מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים הכל יחד כדקה שתיים.
  • מחלקים לצלחות ואם רוצים, זורים פרמזן מלמעלה.

 

 
 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.