צ'יק צ'ק ויש נשנוש מלוח • בצק פילו במילוי תרד

 
עודכן 06:59 06/08/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני במתכון מהיר, טעים וקל הכנה: בצק פילו מוכן במילוי ממכר של תרד, בצל וגבינת קשקבל. נשנוש אולטימטיבי כשאין כוח לבשל

 
 
 
 
 
בצק פילו במילוי תרד
בצק פילו במילוי תרד צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

גליל בצק פילו, מופשר


שמן זית


 

למילוי:
3 כפות שמן זית


3 שיני שום, קצוצות


1/2 בצל סגול, קצוץ


2 בצל ירוק, קצוץ


פלפל ירוק חריף, קצוץ


100 גרם גבינת קשקבל, מגורדת


מלח, פלפל


תרד טורקי או עלי רוקט


יוגורט להגשה


 

 
 

אופן הכנה:

  • חותכים את הפילו למרובעים של 15 ס"מ.
  • מטגנים קלות את חומרי המילוי.
  • מורחים את הבצק בשמן זית, ממלאים ומקפלים למשולשים.
  • מהדקים היטב.
  • קולים כשלוש דקות מכל צד על שתי מחבתות.
  • מגישים עם יוגורט, מעט שמן-זית, בצל ירוק קצוץ וסומאק.

 

 

רוצים לצפות בישראל מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

טוסט קרואסון עם ביצת עין
מלאווח פיצה

עוגת ספוג עם מסקרפונה

 

 

 

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.