מלאווח פיצה בכמה דקות

 
עודכן 12:48 26/02/2015
תמרה אהרוני

עצלנים? רעבים? זה בדיוק המתכון בשבילכם: תמרה אהרוני מכינה ב-10 דקות מלאווח פיצה משגע עם תוספות נהדרות

 
 
 
 
 
פיצה מלאווח
פיצה מלאווח צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

חבילת מלאווח קפואה


קופסת עגבניות מרוסקות


כפית אורגנו יבש


1 כף שמן זית


עלי בזיקום קרועים


2 שיני שום, כתושות


מלח, פלפל


כדורי בייבי מוצרלה


 

 
 

אופן הכנה:

  • מערבבים את העגבניות, שום, שמן זית, מלח, פלפל ואורגנו יבש.
  • קולים את המלאווח על מחבת משומנת משני צדדים.
  • מניחים את המלאווח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • שמים על כל מלאווח 3 כפות רוטב עגבניות ומפזרים מעל חצאי מוצרלה.
  • מכניסים לתנור חם לעשר דקות.

 

ואם לא מתחשק לכם פיצה, יש אופציה נוספת:

 

 

מצרכים:


2 מלאווח


1/2 כוס קשקבל, מגורדת


1/2 כוס גבינה בולגרית, מפוררת


פטריות, קצוצות


2 כפות פסטו


 

אופן הכנה:

  • מערבבים את הגבינות, הפטריות והפסטו בקערית.
  • קולים את המלאווח על מחבת משומנת כשלוש דקות, הופכים ושמים על חצי מלאווח מהצד הקלוי את תערובת הגבינות.
  • מקפלים לשניים וממשיכים לקלות משני צדדים.
 

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

טוסט קרואסון עם ביצת עין
בצק פילו במילוי תרד

עוגת ספוג עם מסקרפונה

 

 

 

 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.