סלט תפוחי אדמה עם שעועית וסלמון

 
עודכן 08:28 17/08/2015
תמרה אהרוני

איך מכינים סלט קליל, בריא עם טעמים עדינים של סלמון? בקלות: תמרה אהרוני עם מתכון משגע לסלט תפוחי אדמה, שעועית ורוטב ממכר

 
 
 
 
 
סלט תפוחי אדמה עם שעועית וסלמון
סלט תפוחי אדמה עם שעועית וסלמון צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

400 גרם תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחצויים


200 גרם שעועית ירוקה דקה


חופן עלי ארוגולה שטופים


2 קופסות סלמון מעושן


מלח ופלפל



לרוטב:
1 כף חרדל


2 שני שום, קצוצות


3 כפות שמן זית


מלח ופלפל גרוס


כף מיונז


מיץ מלימון 1


עירית קצוצה


 
 

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח, עד שהם מתרככים.
  • שלוש דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה, מוסיפים ומבשלים את השעועית לשלוש דקות. מסננים.
  • מסננים את הסלמון מהנוזלים.
  • בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, תפוחי האדמה, השעועית והארוגולה.
  • מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב.
  • יוצקים את הרוטב לקערת הסלט.
  • מפזרים מעל הכל עירית קצוצה.
 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.