סלט תפוחי אדמה וסלמון

 
עודכן 06:59 09/03/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין את אחד הסלטים האהובים ביותר במטבח הישראלי: תפוחי אדמה, חתיכות סלמון מעושן והרבה עירית קצוצה. טעים ובריא

 
 
 
 
 
סלט תפוחי אדמה וסלמון
סלט תפוחי אדמה וסלמון צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 קופסאות אפונה סינית


400 גרם תפוחי אדמה קטנים, חצויים


2 קופסאות סלמון מעושן, מפורר


 

לרוטב:
1 כף חרדל


2 שני שום, קצוצות


3 כפות שמן זית


מלח ופלפל גרוס


כף מיונז


מיץ מלימון 1


עירית קצוצה


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • מבשלים את האפונה הסינית ולאחר מכן מקררים במים קרים.
  • מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד שהן עשויים.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה נפרדת.
  • מערבבים את תפוחי האדמה עם האפונה והסלמון.
  • יוצקים את הרוטב, ומערבבים.
  • מפזרים מעל עירית קצוצה.

 

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.