עשיר וסמיך • מרק עגבניות ולחם

 
עודכן 08:04 01/03/2015
תמרה אהרוני

אוהבים מרק עגבניות סמיך ומלא טעם? זה בדיוק המתכון בשבילכם. תמרה אהרוני מכינה מרק עגבניות עשיר במינימום עבודה

 
 
 
 
 
מרק עגבניות
מרק עגבניות צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 40 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

3-4 כפות כוס שמן זית


3 שיני שום, כתושות


3 עלי מרווה


2 פרוסות עבות לחם לבן


4-5 עגבניות בשלות מאד


800 גרם עגבניות מרוסקות


חופן עלי בזיליקום


מלח, פלפל שחור טחון טרי


1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת או פקורינו


 
 

אופן הכנה:

  • בתחתית כל עגבניה חורצים צלב.
  • שופכים על העגבניות מים רותחים.
  • קולפים את העגבניות וקוצצים גס.
  • למחבת עמוקה מוסיפים את השמן, השום והמרווה ומדליקים את האש.
  • כמתחילים להריח את השום והמרווה מערבבים מעט ומוסיפים את את הלחם הקרוע, העגבניות, המלח והפלפל ומבשלים כשתי דקות.
  • מוסיפים את העגנבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים יחד 5 דקות.
  • מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
  • מחלקים לכלי הגשה ומפזרים מעל את הגבינה.
 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.