מאפה בצק עלים אנטיפסטי

 
עודכן 14:46 26/02/2015
ישראל אהרוני

מגיעים אורחים לארוחת ערב ואתם רוצים להגיש משהו מרשים וטעים במינימום עבודה? ישראל אהרוני כאן להציל אתכם עם מתכון נפלא למאפה מבצק עלים וירקות

 
 
 
 
 
מאפה בצק עלים אנטיפסטי
מאפה בצק עלים אנטיפסטי צילום : מתוך התוכנית פעמיים אהרוני
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

500 גרם בצק עלים איכותי


6 עגבניות תמר, פרוסות


3 זוקיני


זיתי קלמטה, פרוסים


2 בצלים סגולים, פרוסים


3 שיני שום, קצוצות


1 כף עלי אורגנו


3 כפות שמן-זית


גבינה בולגרית, מפוררת


עלי בזיליקום טריים


 
 

אופן הכנה:

  • מרדדים את הבצק ומניחים על נייר אפיה.
  • מסמנים חתך דק בעובי של 1 ס"מ סביב הבצק. מקררים.
  • מטגנים את הבצל ואורגנו בשמז עד שהוא מתרכך.
  • שמים את הבצל על הבצק ומסדרים מעל את העגבניות והקישואים.
  • מטפטפים שמן זית, מלח ופלפל ומפזרים את הזיתים מעל.
  • אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
  • מפזרים מעל את הגבינה ועלי הבזיליקום.
 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.