זה ייתכן? זה אפשרי: אוזני המן מבלינצ'ס

 
עודכן 13:17 03/03/2015
נעה עינת

נעה עינת, הקונדיטורית בת ה-19, עלתה על רעיון גאוני: למה ללוש, לקרר ולעבד בצק פריך לאוזני המן כשאפשר להכין בצ'יק גרסה קלה ורזה יותר? קבלו אותם: אוזני המן בלינצ'ס

 
 
 
 
 
אוזני המן מבלינצ'ס
אוזני המן מבלינצ'ס צילום : נעה עינת
 

אחרי המתכון לאוזני ההמן שפרסמתי לכם בעוגות של נעה, החלטתי לפנק אתכם באוזני המן מהירים וקלים יותר: 
אוזני המן בלי קירור הבצק, בלי אפייה, פשוט מערבבים את כל החומרים ומתחילים להכין אוזני המן בלינצ'ס!
כשמנסים לחסוך קצת בקלוריות של אוזני ההמן - אין כמו בלינצס קטן קטן באותה הצורה.

 

מחפשים עוד מתכונים לפורים? >> כנסו לפייסבוק שלנו!

 

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 30 יחידות | רמת קושי: בינוני

 
 

מצרכים לבלינצ'ס:

 

1 כוס קמח תופח


1/2 כוס קמח רגיל


קורט מלח


2 כפיות סוכר


מעט גרדת לימון


ביצה + חלמון


2 כפות שמן


350 ליטר מים


 

למילוי:
נוטלה, השחר, לוטוס, ריבת חלב - כל ממרח שמתחשק לכם


 

 

אופן הכנה:

  • מכניסים את כל המצרכים לקערה.
  • טורפים בעזרת מטרפה או בלנדר ידני עד שאין גושים.
  • מחממים מחבת קטנה ומשומנת היטב.
  • יוצקים למרכז המחבת בערך כף מהבלילה.
  • מסובבים את המחבת מהר כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה ודקה (במקום לסובב אפשר להשתמש בכף ולסובב את הבלילה בעזרתה, בדיוק כמו שעושים קרפ צרפתי).
  • מרימים מעט את הדפנות, הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.
  • מצננים את הבלינצ'ס כ-5-7 דקות.

**הראשונים לא יוצאים יפים וזה בסדר, אל דאגה!

 

המילוי:

  • מניחים במרכז כל בליצ'ס חצי כפית מלית ומקפלי למשולש.
  • חשוב שהמשולש יהיה סגור היטב, אך שהמלית עדיין תבצבץ החוצה.
 
 
עוד כתבות במדור פותחים את השבוע עם העוגות של נעה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.