שוקי עוף עם פטריות ולפתות מתוקות

 
עודכן 16:12 03/03/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מחזיר את הלפת לאופנה ומכניס אותה למנת עוף ישראלית קלאסית עם טוויסט אסייתי. רוצו לשוק, זה עומד להיות טעים

 
 
 
 
 
שוקי עוף עם פטריות ולפתות מתוקות
שוקי עוף עם פטריות ולפתות מתוקות צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:


8 פולקעס, נקיים


3 שיני שום, מעוכות מעט


כף ג'ינג'ר, קצוץ


8 בצלי שאלוט שלמים


8 לפתות מתוקות קטנות, חצויות


8 פטריות שיטאקה שלמות


3 כפות שמן


1/3 כוס רוטב סויה


1/3 כוס מירין


1/3 כוס מים


2 כפות סוכר חום


שבבי צ'ילי


 
 

אופן הכנה:

 

  • מוסיפים את השמן לסיר רחב ומטגנים בו השוקיים מכל הצדדים, מניחים בצד.
  • באותו הסיר מטגנים את הבצל, הג'ינג'ר והשום כחמש דקות.
  • בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  • מחזירים את השוקיים לסיר.
  • מוסיפים את הרוטב, הלפתות והפטריות ומערבבים היטב.
  • מורידים את האש ומבשלים יחד כחצי שעה.
 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.