הכל נשאר במשפחה: מתכון מנצח לחמוצים סינים של תמרה אהרוני

 
עודכן 22:02 27/07/2017
תמרה אהרוני

כל מטבח צריך צנצנת עם חמוצים ביתיים שיושבת על השיש. תמרה אהרוני לוקחת אתכם לצד האסייתי של החמוצים במתכון קליל וטעים במיוחד

 
 
 
 
 
חמוצים סינים
חמוצים סינים צילום : קרן ביטון כהן
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:


2 גזרים, קלופים חתוכים לקוביות


2 מלפפונים, חתוכים לקוביות


2 צנונים, חתוכים לקוביות


2 גמבות אדומות, חתוכות לקוביות


1 פלפל אדום חריף, טרי ופרוס


 

לנוזל השימור:
כוס וחצי סוכר


2 כוסות חומץ


2 כוסות מים


מעט מלח


2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, פרוס


 

 
 

אופן הכנה:

  • חותכים את הירקות לקוביות של בערך 1.5 ס"מ
  • מבשלים את חומרי השימור בסיר עד שהסוכר נמס. מקררים
  • יוצקים את חומרי השימור על הירקות.
  • מקררים ושומרים בצנצנת.

 
 
עוד כתבות במדור פעמיים אהרוני
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.