מרענן וחגיגי • מקפא קוקוס ונענע

 
עודכן 10:29 30/03/2015
אבי שטייניץ

ארבעה מצרכים, תבנית מסוגננת - ויש לכם קינוח מרשים במינימום מאמץ. מתכון קל וטעים של השף אבי שטייניץ שיקצור מחמאות בכל ארוחה וחג

 
 
 
 
 
מקפא קוקוס ונענע
מקפא קוקוס ונענע צילום : נעמי אבליוביץ'
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעתיים | 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 כוס שבבי קוקוס, קלויים קלות במחבת יבשה


צרור עלי נענע, קצוצים דק


100 גרם אבקת סוכר


2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32%


 
 

אופן הכנה:

  • מניחים את השמנת המתוקה בקערה נקייה ומקציפים לקצפת יציבה.
  • בקערה, מניחים את שבבי הקוקוס, עלי הנענע הקצוצים ואבקת הסוכר ומערבבים היטב.
  • מקפלים את תערובת הקוקוס לקצפת ויוצקים למיכל פלסטיק, תבניות אישיות (גם מסיליקון) או תבנית אינגליש קייק.
  • מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא כשעתיים לפני ההגשה.
  • מחלצים בעדינות מהתבנית שבחרתם, מעבירים לצלחות אישיות ונהנים.

המתכון באדיבות תנובה

מחפשים עוד מתכוני קינוחים? נסו את אלה:

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.