עוגיות לינזר מיוחדות לפסח

 
עודכן 11:51 07/04/2015
שלומי פדידה

חיתוכיות קטנות ומתוקות שמורכבות מבצק פריך, קונפיטורת תות ושטרויזל קוקוס ושקדים - הן בדיוק הביס המתוק שתשמחו לקבל בפסח

 
 
 
 
 
עוגיות לינדזר
עוגיות לינדזר צילום : יח"צ רולדין
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | תבנית מרובעת 20X30 ס"מ | רמת קושי: קל

 

מצרכים לבצק פריך שקדים:


60 גרם חמאה


90 גרם אבקת סוכר


מקל וניל


1 ביצה


110 גרם שקדים טחונים


20 גרם קוקוס


10 גרם קורנפלור


70 גרם קמח תפוחי אדמה


400 גרם קונפיטורת פירות יער



לשטרויזל קוקוס ושקדים:

100 גרם סוכר


100 גרם חמאה קרה


מקל וניל


100 גרם שקדים טחונים


100 גרם קוקוס טחון


170 גרם קמח תפוחי אדמה


 

 
 

אופן הכנת הבצק:

 

  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה , הוניל ואבקת הסוכר.
  • בהדרגה ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצה עד לקבלת מסה אחידה.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים לתערובת החמאה, גם כן תוך כדי ערבוב איטי במיקסר.
  • מורחים בעזרת פלטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ומצננים.
  • מורחים מעל את קונפיטות פירות היער.

 

שטרויזל קוקוס ושקדים:

 

  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מפזרים שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער.
  • אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל.
  • חותכים לקוביות בגודל הרצוי.
 
 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.