קראמבל בננות ופטל עם גרנולה

 
עודכן 08:18 28/04/2015
איילת הירשמן

קינוח קל, מתוק עם בונוס טעים במיוחד של בננות ופטל - איילת הירשמן מכינה קראמבל פירותי בתוספת גלידה וקצפת

 
 
 
 
 
כשמתחשק לכם משהו מתוק ובריא. קראמבל בננות ופטל
כשמתחשק לכם משהו מתוק ובריא. קראמבל בננות ופטל צילום : מתוך התוכנית פשוט וטעים
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה וחציעגולה 26 ס"מ או מרובעת 25 ס"מ | רמה: קל

 

מצרכים לפירות:

 

8 בננות בשלות, קלופות וחתוכות לפרוסות של 2 ס"מ


250 גרם פטל, מוקפא מופשר


2 כפות סוכר


2 כפות קורנפלור


 

לבצק פירורים-גרנולה:
120 גרם חמאה קרה,חתוכה לקוביות


2 כפות סוכר חום


10 כפיות קמח


150 גרם גרנולה מוכנה


 

אפשרויות להגשה:
גלידה , קצפת


 
 

אופן הכנה:

 

  • משמנים קלות את התבנית.
  • שמים את הבננות והפטל בתבנית ומערבבים (אין צורך לסדר יותר מדי) מוסיפים את הקורנפלור והסוכר ומערבבים אותם בעדינות, עד שכל הפירות מכוסים.
  • משהים חצי שעה בטמפרטורת החדר.

 

בינתיים, מכינים את הפירורים:

 

  • שמים בקערת מעבד המזון את קוביות החמאה הקרה, הסוכר, הקמח והגרנולה ומעבדים רק עד שהמרכיבים מתאחדים ונוצרים פירורי וגושי בצק גסים.
  • עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר חצי שעה.
  • מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות).
  • מוציאים את בצק הפירורים מהמקרר ומפזרים מעל הפירות.
  • אופים כ-15 דקות, עד שהפירורים והגרנולה זהובים מאוד והפירות שלטה רכים מאוד.
  • מוציאים.
  • אפשר להגיש עם גלידה או קצפת או שניהם.

 

 

רוצים לצפות באיילת הירשמן מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

לזניה קלה עם ארטישוק
קציצות דגים בנוסח הודי

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.