קרמשניט שוקולד • מתכון בלי מאמץ

 
עודכן 20:27 28/04/2015
חן שוקרון

רוצים להרשים את האורחים במינימום מאמץ? זה בדיוק המתכון בשבילכם: קרמשניט מבצק עלים מוכן (!) במילוי שוקולד ממכר

 
 
 
 
 
מכינים רק את המילוי! קרמשניט שוקולד ב-10 דקות
מכינים רק את המילוי! קרמשניט שוקולד ב-10 דקות צילום : חן שוקרון
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעתיים | 9 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים לשכבות:

 

1 חבילה (300 גרם) בצק עלים לקרמשניט


 

למלית:
200 גרם שוקולד מריר 55% מוצקי קקאו במטבעות או שבור לקוביות


200 מ"ל (3/4 כוס+1 כף) שמנת מתוקה 38%


1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%


2 כפות (25 גרם) אבקת סוכר


 

לעיטור:
אבקת סוכר


 

 
 

הכנת המלית:

  • שמים את השוקולד בקערה חסינת חום.
  • בסיר קטן מביאים לרתיחה 200 מ"ל (3/4 כוס+1 כף) שמנת מתוקה.
  • מסירים מהאש ויוצקים מיד על השוקולד.
  • מניחים לדקה-שתיים.
  • מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד ולקבלת בלילה חלקה ואחידה.
  • מצננים בטמפרטורת החדר כשעה-שעתיים (התערובת צריכה להישאר רכה ולא להתמצק).
  • בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה את יתר השמנת המתוקה (1 מיכל, 250 מ"ל) עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה.
  • מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד, בכל פעם שליש מכמות הקצפת ועד לקבלת מלית רכה ואחידה.

 

הרכבת המנה:

  • מניחים בסיס אחד של בצק עלים על גבי צלחת הגשה.
  • מצפים במחצית מהמלית, מיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת.
  • מכסים בעלה נוסף ומצפים גם אותו ביתרת המלית וסוגרים בעלה שלישי.
  • לפני ההגשה מנפים מעל החלק העליון אבקת סוכר לעיטור.

 

הערה:

 

  • ניתן להעביר את המלית לשק זילוף עם פייה חלקה או משוננת ולזלף עיגולים של הקרם על גבי הבסיסים.
  • יש לשמור בקירור שעתיים לפחות לפניי ההגשה.
  • העוגה נשמרת בקירור עד 3 ימים.
 
 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.