מאפה פילו עם פטריות יער וגבינת עיזים

 
עודכן 06:31 17/05/2015
שף אוהד קורי, קפה לואיז

השידוך המושלם בין בצק, גבינה ופטריות מגיע לכדי שלמות במאפה נפלא של השף אוהד קורי. חג שבועות מעולם לא נראה חגיגי יותר

 
 
 
 
 
מרשים, טעים וקל הכנה. מאפה פילו פטריות
מרשים, טעים וקל הכנה. מאפה פילו פטריות צילום : שרית גופן
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 40 דקות | תבנית שקעים | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

4 דפי פילו בגודל 20X20 ס"מ


200 גרם גבינת עיזים


1 סלסלה פטריות יער


3 בצלים ירוקים, קצוצים


2 שיני שום, כתושות


שמן זית


מלח


 
 

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל- 220 מעלות.
  • אופים את הפטריות בתבנית אפייה, כשלוש דקות, לצמצום כמות הנוזלים.
  • מורידים את חום התנור ל- 170 מעלות.
  • בתבנית אפייה המיועדת למאפינס, מרפדים כל גומחה בדף פילו ומושחים במעט שמן זית.

 

הכנת המילוי:

  • מערבבים את הפטריות עם גבינת העיזים, הבצל הירוק והשום.
  • מוסיפים 1-2 כפות שמן זית ומתבלים במלח.
  • ממלאים כל קוקוט בתערובת הגבינה ודוחסים מעט.
  • סוגרים את דף הפילו למעלה בחצי סיבוב ("סגירת סוכרייה") ומזלפים מעט שמן זית מעל.
  • אופים 15-20 דקות עד להזהבה.
  • מוציאים מהתנור, מצננים מעט, מחלצים מהקוקוטים ומגישים לצד סלט ירוק רענן.
 
 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.