אהרוני מארח בבית: מתכון לאגסים בסילאן

 
עודכן 06:44 12/05/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני, בתוכנית שמוקדשת כולה לאוכל שמתאים לחנוכת בית, מלמד איך מכינים אגסים צלויים בסילאן בתוספת קצפת. כמה פשוט, ככה טעים

 
 
 
 
 
כמה פשוט, ככה טעים. אגסים בסילאן
כמה פשוט, ככה טעים. אגסים בסילאן צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

6 אגסים חצויים, מנוקים מליבתם


2 כוסות מים רותחים


3 כפות סילאן


3 כפות סוכר חום


כפית וניל


מיץ מלימון אחד


סרט קליפה מלימון


ג'ינג'ר


1 מיכל שמנת מתוקה


1/2 כוס אגוזי "ברס"


 
 

אופן הכנה:

 

  • קוצצים ג'ינג'ר.
  • שמים את כל המצרכים מלבד האגסים, השמנת והאגוזים בסיר ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים את האגסים החצויים לסיר ומבשלים כעשר דקות על להבה גבוהה.
  • בינתיים מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומעבירים לצלחת הגשה.
  • מוציאים את האגסים ומניחים על צלחת הגשה גדולה.
  • מפזרים עליהם את אגוזי הברס, מגישים עם הקצפת ליד.
 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
מאפינס חצילים וגבינה
כדורי עוף בשומשום

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.