קלאסיקה: פסטה עגבניות עם שרי צלויות

 
עודכן 07:26 28/06/2015
מאיה דרין

לפעמים כל מה שצריך זו מנת פסטה פסטה חמימה עם רוטב קלאסי שעושה טעם של בית. מאיה דרין מכינה קלאסיקה אמיתית עם המון עשבים וקרעי מוצרלה

 
 
 
 
 
כמה פשוט, ככה טעים. פסטה ברוטב עגבניות
כמה פשוט, ככה טעים. פסטה ברוטב עגבניות צילום : רונן מנגן
 

סוג מתכון: צמחוני או טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 חבילת פסטה קצרה פפיונים (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן


8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום (מוכן מצנצנת)



להגשה:

20 עגבניות שרי


1 בצל, חתוך לרצועות דקות


6 שיני שום, פרוסות


3 ענפי טימין


3 גבעולי בזיליקום


6 כפות שמן זית


2 פלפל צ'ילי שלמים


מלח אטלנטי לפי הטעם



לקישוט:
2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות


 
 

אופן הכנה:

 

  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • על תבנית צלייה מסדרים את עגבניות השרי, הבצל, השום, הטימין, הבזיליקום, שמן הזית, הצ'ילי והמלח.
  • צולים בחום גבוה במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.
  • מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.
  • מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.

 

 

המתכון באדיבות מאיה דרין עבור פסטה ברילה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.