פסטה חגיגית עם רטטוי ופירורי לחם קלויים

 
עודכן 11:47 07/05/2015
מאיה דרין

צבעונית, חגיגית וטעימה בטירוף: תכירו את הפסטה הכי אביבית בסביבה עם רטטוי עסיסי ותיבול משגע של עשבי תיבול ופירורי לחם

 
 
 
 
 
חגיגה צמחונית. פסטה רטטוי, גבינה ופירורי לחם
חגיגה צמחונית. פסטה רטטוי, גבינה ופירורי לחם צילום : רונן מנגן
 

סוג מתכון: צמחוני או טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

1 חבילת פסטה (500 גרם) מבושלת לפי הנחיות היצרן


1 בצל קלוף, חתוך לקוביות קטנות מאוד


1 חציל קטן, חתוך לקוביות קטנות מאוד


2 יח' זוקיני, חתוך לקוביות קטנות מאוד


2 יח' פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות מאוד


2 יח' פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות מאוד


6 שיני שום, כתוש


8 זיתי תסוס, מגולענים וחתוכים לפרוסות


1/2 כוס שמן זית


מלח לפי הטעם


פלפל שחור גרוס לפי הטעם



לקישוט:
3/4 כוס פירורי לחם


חופן פטרוזיליה


2 שיני שום, כתושות


שמן זית לפי הצורך



להגשה:
4 כפות גדושות גבינת פטה משובחת ומגוררת


חופן עליי אורגנו ובזיליקום טריים


 
 

אופן הכנה:

 

  • מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת ומקפיצים את הירקות לפי הסדר:
  • תחילה הבצל, אחר כך מוסיפים למחבת את החצילים, הפלפלים, הקישואים והשום.
  • מוסיפים את שארית השמן לפי הצורך בעת טיגון הירקות.
  • בינתיים טוחנים פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, שמן זית ומלח ופלפל.
  • קולים במחבת יבשה את תערובת פירורי הלחם.
  • מוסיפים לרטטוי זיתים, מתבלים את הרטטוי במלח ופלפל.
  • מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים יחדיו.
  • מפזרים גבינת פטה, מקשטים בעליי אורגנו ובזיליקום ומגישים.

 

 

המתכון באדיבות מאיה דרין עבור פסטה ברילה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.