סוף עונה: מתכון לפאי תותים ללא אפייה

 
עודכן 11:39 13/03/2017
בני פרי

רגע לפני סוף עונת התותים ובתיאום מושלם עם חג שבועות נוחת אצלנו המתכון המשגע הזה: פאי תותים שעשוי מביסקוויטים בטעם קרמל - ללא אפייה בכלל!

 
 
 
 
 
עוגת פטנט. פאי תותים ללא אפייה
עוגת פטנט. פאי תותים ללא אפייה צילום : דניאל לילה
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 4 וחצי שעות | תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ | רמת קושי: קל

 

מצרכים לקלתית:

200 גרם ביסקוויטים בטעם קרמל


100 גרם חמאה מומסת



לקרם גבינה:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה


1 גביע שמנת חמוצה


1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5%


1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן או וניל


1/2 כוס סוכר



לתותים :
2 חבילות (כ- 800 גרם) תות טרי שטוף וחתוך לחצאים


 
 

אופן הכנה:

 

  • מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם החמאה המומסת עד ליצירת תערובת מוצקה.
  • משטחים את התערובת על תבנית הפאי, ומהדקים לתחתית ולדפנות. מכניסים למקרר למשך שעה.
  • מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וסוכר עד קבלת קצפת יציבה וחלקה.
  • מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה בתנועת קיפול.
  • ממלאים את בסיס הפאי בקרם גבינה ומשטחים בעזרת לקקן.
  • מסדרים את התותים כמו בתמונה או לפי רצונכם.
  • מכניסים למקרר למשך שלוש שעות.
  • בהגשה מפזרים מעט אבקת סוכר על התותים.

 

 

המתכון באדיבות אסם


מחפשים עוד מתכונים עם ביסקוויטים?

עוגת "ממתק שוקולד" מהירה

עוגת ביסקוויטים לבנה

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.