עוגת דמקה עם ביסקוויטים בטעם קרמל ושוקולד

 
עודכן 10:42 19/10/2017
בני פרי

לפעמים הקינוחים שלנו צריכים להיות יפים ומסקרנים לא פחות מכמה שהם טעימים וממכרים. קבלו מתכון נפלא לעוגת דמקה: שכבות של ביסקוויטים בטעם קרמל ושוקולד מריר כשבאמצע קרם גבינה נפלא

 
 
 
 
 
מי בא לשחק? עוגת דמקה ביסקוויטים
מי בא לשחק? עוגת דמקה ביסקוויטים צילום : דניאל לילה
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה ורבע תבנית מלבנית 24/36 ס"מ | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

250 גרם ביסקוויטים בטעם קרמל


250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר


2 חבילות אינסטנט פודינג וניל


2 מכלים (500 גרם) שמנת מתוקה


2 כוסות חלב (+ חלב בקערית לטבילת הביסקוויטים)


300 גרם ממרח ריבת חלב


 
 

אופן הכנה:

 

  • שופכים חלב לקערית וטובלים בו את שני סוגי הביסקוויטים למספר שניות.
  • מסדרים את הפתי בר על תחתית התבנית - ביסקוויט בטעם שוקולד מריר וביסקוויט קרמל לסירוגין (יוצרים מראה דמקה).
  • מקציפים בקערה את השמנת המתוקה, החלב והפודינג במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
  • יוצקים חצי מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומיישרים בעזרת לקקן.
  • מסדרים שכבה שניה של ביסקוויטים על שכבת הקרם (בטעם מריר וקרמל - ליצירת מראה דמקה)
  • מחממים במיקרוגל במשך כ-40 שניות את ריבת החלב ויוצקים אותה מעל שכבת הביסקוויטים השנייה.
  • יוצקים מעל שכבת הביסקוויטים וריבת החלב את שארית הקרם.
  • מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים כמתואר למעלה.
  • מצננים במקרר למינימום 3 שעות.
  • ניתן לקשט את העוגה בעזרת סירופ שוקולד או עם ריבת חלב.
 

המתכון באדיבות אסם

 
עוד כתבות במדור קינוחים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.