סלט מלפפונים ואצות • מתכון של ישראל אהרוני

 
עודכן 06:32 28/05/2015
ישראל אהרוני

קריר, מרענן ומלא בטעמים מיוחדים: ישראל אהרוני מכין סלט מלפפונים ואצות עם רוטב מיוחד שמעורר את כל בלוטות הטעם

 
 
 
 
 
סלט מלפפונים ואצות
סלט מלפפונים ואצות צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

4 מלפפונים טריים


2 כפות אצות וואקמה יבשות


2 כפות שומשום


 

לרוטב:
1/4 חומץ אורז


2 כפות סוכר


2 ס"מ ג'ינג'ר מגורד


1/4 כוס מים


מעט מלח


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • משרים את האצות במים כעשרים דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערת ערבוב.
  • חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לאצות.
  • קולים את השומשום על מחבת יבשה.
  • מערבבים בקערית את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
  • יוצקים על הסלט, מערבבים ומעבירים לצלחת.
  • מפזרים מעל את השומשום.

 

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
כיסונים מאודים

מרק ראמן צמחוני

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.