כיסונים מאודים ממולאים בעוף

 
עודכן 12:31 26/05/2015
אוכל ורק אוכל

"קיצור דרך" הוא לא מילה גסה, בטח שלא במטבח של ישראל אהרוני: בתוכנית שמוקדשת כולה לארוחת ראמן, הוא מלמד איך מכינים כיסונים מאודים מבצק מוכן

 
 
 
 
 
כיסונים מאודים
כיסונים מאודים צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

חבילת עלי בצק גיוזה


 

למילוי:
400 גרם בשר פרגיות עוף


4 פטריות שיטקאה טריות


2 בצלי שאלוט, קצוצים


1 כף ג'ינג'ר


2 בצלים ירוקים


2 כפות סויה


כפית שמן שומשום


מלח, פלפל גרוס



לרוטב:
3 כפות סויה


4 כפות מיץ לימון


ג'ינג'ר


1 שן שום קלופה


בצל קלוף


צ'ילי


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • טוחנים פרגיות במעבד מזון ומעבירים לקערה.
  • קוצצים שיטאקה ומוסיפים יחד עם שאר חומרי המילוי. מערבבים לתערובת אחידה.
  • מניחים נייר אפיה על מגש, שמים במרכז כל עיגול בצק כפית מילוי.
  • מרטיבים עם האצבע, מקפלים ומהדקים.
  • מבשלים בסטימר על סיר אדים כ-8 דקות (או מאדים בסיר רגיל)

 

הכנת הרוטב:

  • קוצצים ג'ינג'ר, שום, בצל וצ'ילי.
  • מערבבים בקערית עם הסויה והלימון.

 

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
סלט מלפפונים ואצות
מרק ראמן צמחוני

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.