מרק ראמן צמחוני • מתכון של ישראל אהרוני

 
עודכן 12:32 26/05/2015
ישראל אהרוני

היפנים משוגעים עליו, הוא הפך להיות הטרנד הכי חזק בחורף האחרון בניו-יורק ולא פשוט להכין אותו בבית. ישראל אהרוני מלמד שלב אחר שלב איך מכינים את מרק הראמן המסורתי, והפעם בלי טיפת בשר

 
 
 
 
 
מרק ראמן צמחוני
מרק ראמן צמחוני צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: חצי שעה | זמן כולל: ארבע וחצי שעות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים למרק:

 

6 כוסות מים


3 דפי אצות קומבו מושרות 3 שעות במים


 

ג'ינג'ר


6 פטריות שיטאקה יבשות


1 גזר


5 בצלים ירוקים


 

עוד צריך:
2 כפות מיסו בהיר


2 כפות סויה


6 יחידות אפונת שלג (סנו פיז)


1 חבילה אטריות ראמן


 

להגשה:
טופו משי חתוך לקוביות


אצות פריכות


ביצים, מבושלות 4 דקות


צרור פטריות מסמר


צרור בוק צוי


נבטים סינים טריים


שמן שומשום


5 בצלים ירוקים, קצוצים


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • משרים את האצות במים שלוש שעות עד שמתרככות.
  • מכניסים לסיר מביאים לסף רתיחה. מוציאים את האצות טרם רתיחה.
  • מוסיפים את הבוניטו, מרתיחים דקה, מכבים את האש ומסננים החוצה.
  • פורסים גזר וקוצצים ג'ינג'ר.
  • מוסיפים לסיר עם המים את הפטריות, ג'ינג'ר וגזר ומבשלים כרבע שעה.
  • מוסיפים את המיסו והסויה.
  • בסיר אחר מבשלים את האטריות ומסננים.
  • חותכים בוק צ'וי.
  • בעזרת כף מסננת חולטים דקה סנו פיז במרק המתבשל, ומוציאים.

 

הרכבת המנה:

 

  • שמים את האטריות בקערה.
  • מוסיפים את הטופו, בוק צוי, פטריות, סנו פיז ויוצקים מרק.
  • חוצים את הביצים ומניחים 2 חצאים.
  • מפזרים בצל ירוק, נבטים סינים טריים ואצות פריכות.
  • יוצקים טיפת שמן שומשום.

 

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
סלט מלפפונים ואצות
כיסונים מאודים

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.