אפרסקים מזוגגים עם גלידה

 
עודכן 13:53 03/06/2015
ישראל אהרוני

מנה מתוקה ומרעננת שיכולה לשדרג כל ארוחה או להפוך לנשנוש משגע ביום קיץ חם. ישראל אהרוני, בתוכנית שמוקדשת כולה למנות צמחוניות, עם מתכון קל וטעים

 
 
 
 
 
אפרסקים צלויים עם גלידת וניל
אפרסקים צלויים עם גלידת וניל צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

6 אפרסקים גדולים, חצויים לאורכם


30 גרם חמאה


2 מקלות וניל, חצויים לאורכם


2 כפות ג'ינג'ר מסוכר, קצוץ דק


כוס וחצי מיץ אפרסקים


3 כפות סירופ מייפל


 

להגשה:
גלידת וניל


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • שמים את החמאה במחבת רחבה עם מקלות הווניל, וכשהיא חמה מכניסים פנימה את האפרסקים עם הצד החתוך כלפי מטה לטיגון של כמה דקות.
  • מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות.
  • מוציאים את האפרסקים וממשיכים לצמצם את הרוטב.
  • מסדרים על צלחת, יוצקים מעל את הרוטב, ומגישים עם גלידה.

 

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:
סלט טאבולה של כרובית
קישואים ממולאים ברוטב רימונים

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.