מרק דובדבנים קר • מתכון הנוגרי אמיתי

 
עודכן 11:29 25/06/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני גאה לבשל את אחד מנכסי צאן הברזל של המטבח ההונגרי: מרק דובדבנים קר. הוא נראה כמו קינוח, וגם הטעם מתקתק, אבל באירופה אוכלים אותו כמנה ראשונה. אתם חייבים לנסות

 
 
 
 
 
מרק דובדבנים
מרק דובדבנים צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעתיים | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1/2 ק"ג דובדבנים, מגולענים


1 מקל קינמון


2 עלי דפנה


4 כפות סוכר


1/4 כפית מלח


קליפת לימון מגורדת


כוס יין אדום


4 כוסות מים


2 גביעי שמנת חמוצה


 
 

אופן הכנה:

  • שמים את כל החומרים למעט השמנת בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים חמש דקות.
  • מכבים את האש, מערבבים פנימה את השמנת, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים היטב.

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן


לשאר המתכונים מהתוכנית:
פפריקש עם נוקרלי (בצקניות)
פניני הקיסר

 

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.