2 על 2 • מתכונים נפלאים לסוף שבוע

 
עודכן 07:16 02/07/2015
אוכל ורק אוכל

שתי מנות ראשונות, שתי מנות עיקריות ושני קינוחים - רק תבחרו מה מתאים לכם לארוחת שישי ותדפיסו את המתכון

 
 
 
 
 

מנה ראשונה: פטריות ממולאות באגוזים ועשבי תיבול

 
קטנות וטעימות. פטריות ממולאות
קטנות וטעימות. פטריות ממולאות צילום : קרן ביטון כהן
 

כמה פשוט ככה טעים - פטריות טריות אפויות בתנור במילוי של מיונז עם עשבי תיבול ואגוזים קצוצים. מגישים מעל טוסט או סלט עלים פשוט. למתכון המלא >> לחצו כאן

 
 

מנה ראשונה: שעועית ירוקה בדבש וצנוברים

 
סויה, שום ודבש נפגשים בצלחת אחת. שעועית ירוקה עם דבש וצנוברים
סויה, שום ודבש נפגשים בצלחת אחת. שעועית ירוקה עם דבש וצנוברים צילום : דן לב
 

היא עדינה ושברירית אבל כשמוסיפים לה רוטב מתקתק שמשלב דבש וסויה, השעועית מקבלת חיים חדשים וטעם מופלא שמשתלב עם כל מנה עיקרית. תוסיפו לזה צנוברים קלויים ושומשום והרי לכם ראשונה מושלמת. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

מנה עיקרית: תבית של טלה ואורז פרסי

 
ריחות מדהימים שממלאים את כל הבית. תבית טלה
ריחות מדהימים שממלאים את כל הבית. תבית טלה צילום : בן יוסטר
 

שוב ושוב ניסה ארז קומרובסקי לשחזר את התבית המיתולוגי של גברת רג'ואן עד שעלה על הפרינציפ ומאז לא הביט לאחור. אחרי שפיצח את הקלאסיקה העיראקית עם האורז והתרנגולת הוא יצא למסע תגליות, שמעורבות בו חיות שונות ושלל דגנים. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

מנה עיקרית: פילה סלמון צלוי עם מרווה וצ'ילי

 
עסיסי וטעים. סלמון צלוי עם רוטב עגבניות
עסיסי וטעים. סלמון צלוי עם רוטב עגבניות צילום : קרן ביטון כהן
 

ישראל אהרוני מכין גרסה ביתית וטעימה לפילה סלמון עסיסי: תיבול פשוט של מרווה, שמן זית ומעט צ'ילי יוצר מנה יוצאת-דופן שעוד ידברו עליה רבות. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

קינוח: טארט שוקולד רך-רך עם פירות אדומים

 
שילוב של טעם וצבע. טארט שוקולד עם פירות אדומים
שילוב של טעם וצבע. טארט שוקולד עם פירות אדומים צילום : נעה עינת
 

איזה פירות כייפים יש עכשיו: משמשים, ענבים, מלון, פטל אדום, פטל שחור, דובדבנים ועדיין ניתן למצוא מעט תותים.
אין כמו לסיים את השבוע עם טארט שוקולדי רך-רך וכל כך טעים שמפוצץ בפירות מושלמים. השילוב בין הבצק של הקלתית ומלית השוקולד לבין הפירות הופך את הטארט הזה למושלם. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

קינוח: טארט טאטן משמש

 
הכי קייצי שיש. טארט טאטן משמש
הכי קייצי שיש. טארט טאטן משמש צילום : אפיק גבאי
 

רגע לפני שהמשמשים עוזבים אותנו עד שנה הבאה, פנקו את המשפחה או האורחים עם המתכון הכי קל וטעים שיש בסביבה: טארט טאטן משמשים. אייל רווח, הקונדיטור של מסעדת "לה רפובליקה דה רוני מוטי" מסביר שלב אחר שלב את אופן ההכנה. למתכון המלא >> לחצו כאן

 
עוד כתבות במדור מתכונים בקלי קלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.