אתגר השוקולד • התחרות הישראלית של כל הקונדיטורים

 
עודכן 06:49 05/07/2015
מעיין פרילוק, לילה כלכלי

מידי שנה כל הקונדיטורים, השוקולטיירים והגלידאים בעולם מתכנסים תחת קורת גג אחת על מנת להענות לאתגר מיוחד שמציבה חברת וולרונה לקונדיטורים בעולם. נחשו איזה קינוח ניצח בישראל

 
 
 
 
 

מידי שנה כל הקונדיטורים, השוקולטיירים והגלידאים בעולם מתכנסים תחת קורת גג אחת על מנת להענות לאתגר מיוחד שמציבה חברת וולרונה לקונדיטורים בעולם. השנה מציבים וולרונה גם לקונדיטורים בישראל את האתגר להכין קינוחים, פרלינים וכל משהו מתוק שעולה במוחם היצירתי.


עשרות קונדיטורים נענו לאתגר של מותג שוקולד הפרמיום וולרונה הקורא להם להכין את הקינוחים הכי מוטרפים ומיוחדים עם השוקולדים של החברה. כל הקינוחים ודברי הקונדיטוריה יוגשו במסעדות, בקונדיטוריות ובגלידריות שלהם ברחבי הארץ. אנשי וולרונה העולמי יגיעו אל המתחם על מנת לבחון, לבדוק, לטעום ולחוש את הקונדיטוריה המקומית של ארצנו העושה שימוש במותג שוקולד הפרמיום שלהם.

 

הקונדיטורים שהציגו בתערוכה:

 

רביבה אפל- "COPA DE VERANO" (כוס של קיץ) שטרויזל אגוזי לוז וקקאו, קרמה שוקולד אזיליה, אננס מקורמל, קריספי אגוזי לוז, גאנש אזליה מוקצף, אננס טבעי מיובש. להשיג בסניף רמת השרון ובמתחם G בתל אביב.

מיקי שמו- רשת שמו הקונדיטוריה- טארט שוקולד וקוקוס- טארט שוקולד המורכב משוקולד ביסקיליה, קוקוס וגנאש בסקיליה (79 ₪) להשיג בסניפי הרשת.

תומר כבירי בית הספר הגבוה לקולינריה בישולים - קפסולת אגוזי לוז וקפה- סבלה ברטאן, קפה וניל, מוס איזליה. העוגה היא חלק מתוכנית הלימודים של בית הספר. כתובת: הזרם 10 קומה 3 תל אביב.

איקה כהן מאיקה שוקולד- ברקפסט- שוקו קר העשוי משוקולד ביסקליה וממרח נוגט משוקולד איזיליה (40 ₪) בקרוב בשרונה מרקט. יד חרוצים 11 תל אביב 03-688-0440

איתי רוגוזינסקי מרשת וניליה - גלידת שוקולד ביסקיליה, עשירה בשוקולד עם עוגיות חמאה ושקדים (84 ₪ לקילו). להשיג בסניפי רשת וניליה.

טל הניג- טארט אזיליה ותאנים - בצק אגוזי לוז, ג'לי תאנים, קרם אזיליה עם גלידת חמאה טרופה.
מל תל אביב, האנגר 24, תל אביב יפו. 03-546-9920

שף קונדיטור נבו פרי מקבוצת R2M- טארט וויסקי- בצק פריך לוז, גנאש של שוקולד ביסקיליה, גנאש שוקולד וויסקי עם ציפוי קקאו. (110 גדול/24 אישי) הוטל מונטיפיורי, מונטיפיורי 36, 03-564-6100/ בייקרי- יד חרוצים 13, אבן גבירול 72, ככר המדינה וויצמן 67 תל אביב.

אורה שביט מאורה שוקולד- בר שוקולד- בר שוקולד עם גנאש קפה, גנאש קפה ומרציפן, פרליני עם פולי קפה גרוסים ומעל שכבת שוקולד אזיליה. (10 ₪ ליחידה). ישוב תמרת, רחוב האלון 34. 0523721673

אלי טראב מקרדינל- דראג'ה- אגוזי לוז מקורמלים מצופים בשוקולד איזיליה ואבקת זהב (32 ₪ למאה גרם). אבן גבירול 60 תל אביב 03-6958612

רוני הרצנו מתשבי - קינוח עוגת "מון - שרי" - קרמו אזליה, קומפוט דובדבנים, מוס אזליה עם תחתית קראנץ אזיליה. (35 ש"ח) מתחם יקב תשבי

יגאל אפרתי ממקלות וניל- בסקיליה לימונית- קרם של שוקולד בסקיליה עם קונפי אוכמניות, וקרם גבינה לימונית. (85 ₪) יהושע חנקין 9 עפולה 04-6420222

דקל בלעיש ממישי בוטיק שוקולד גורמה- פרלינים- תחתית שקדי קראנץ' וגנאש של ביסקליה קרמל עטוף בשוקולד חלב עם מלח אטלרנטי. טרפאל של גנאש אזיליה בציפוי קקאו. קפוצינו- גנאש של אזליה עם חליטת פולי קפה בתוך אופליס ומעוטר בריסוס של שוקולד מריר (5 ₪ ליחידה או במארזים בגדלים שונים). מרכז מסחרי אלכסנדר זייד קריית טבעון 04-9835722

עמיר האוז מרשת אייסברג- גלידת שוקולד איזליה עם מרנג אגוזי לוז (16 ₪ למנה). להשיג בסניפי הרשת.

עמית אדר מכרם- בר שוקולד איזליה וג'לי אפרסק- עשוי מתחתית של קרמבל מלוח ושוקולד ביסקליה מעל ג'לי אפרסק מוקצף עם דף גוואנחה, גנאש איזליה ובציפוי טרופיליה עם מרמלדת אפרסק (30 ₪ ליחידה) מעבר יבוק 5, תל אביב 03-632-6322

נמרוד אייזיק מג'לטריה גרינברג
- קרם איזליה- גלידת שמנת עם אגוזי לוז מקורמלים ושוקולד איזליה (16 ₪ לכדור, 48 ₪ לחצי קילו, 92 ₪ לקילו). אזיל יה- סבלה של אגוזי לוז בשילוב קראנצ' של אגוזי לוז, מוס שוקולד אזיליה עם קרם יוזו (160 ₪). גרינברג 25 אזורי חן תל אביב 03-670-3626

אלה גבע ממסעדת פופינה- מוס איזיליה- מוס איזליה עם קראנץ' של אגוזי לוז הציפוי שוקולד מריר (48 ₪ לקינוח) אחד העם 3, תל אביב יפו 03-575-7477

רונן אפללו מאמיליה שוקולד - פרלין בסקיליה ג'לו פירות אדומים ונוגט לוטוס קראנץ' בציפוי שוקולד מריר (6 ₪ ליחידה) וויצמן 13 גבעתיים 077-7970065

 

מחפשים מתכונים לעוגת שוקולד? נסו את אלה:

 

עוגת שוקולד רכה בלי גלוטן

עוגת שוקולד "ישר לווריד"

צ'יזקייק שלושה שוקולדים

 
עוד כתבות במדור לילה כלכלי feed
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.