3 עוגות מרשימות לשולחן יום שישי

 
עודכן 07:31 13/08/2015
אוכל ורק אוכל

תשכחו מעוגת הביסקוויטים השגרתית ופנו מקום לשלושה קינוחי רושם שיגרמו לכל המשפחה והאורחים לפעור את הלסת לפני הביס הראשון: עוגת מילקי-קוקי, טארט משמשים עם קרם שקדים וטארט אקסטרה משגע

 
 
 
 
 

(1) מתכון לפאי אוריאו-נוטלה-פתי בר

 
תכירו את פאי מילקי קוקי
תכירו את פאי מילקי קוקי צילום : אפיק גבאי
 

לוטם אליקים רקחה במוחה הרבה זמן את הפאי מילקי קוקי: שילוב של הרבה טעמים, מרקמים, צבעים וכמובן מראה מושלם (כולם ישאלו אותכם מאיפה קניתם) במיוחד אחרי שתחתכו את הפאי ויראו מה יש בתוכו. הקינוח יכול להישאר 4 ימים במקרר. ניתן גם להקפיא לזמן ממושך. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

 
 

(2) טארט משמשים וקרם שקדים

 
טארט משמש וקרם שקדים צנובר
טארט משמש וקרם שקדים צנובר צילום : אפיק גבאי
 

עונת המשמשים עוד רגע נגמרת- הזדמנות מצוינת להכין את המתכון הנפלא של אייל רווח, הקונדיטור של מסעדת "לה רפובליקה דה רוני מוטי", לטארט משמשים עם קרם שקדים וצנוברים. ההכנה קלה והמחמאות שתקצרו עם הביס הראשון שוות כל דקת עבודה. למתכון המלא >> לחצו כאן

 

(3) טארט אקסטרה: שלב אחר שלב

 
"עוגה מודרנית". טארט אקסטרה
"עוגה מודרנית". טארט אקסטרה צילום : שירן כרמל
 

הקונדיטור הצרפתי Guillaume Mabilleau, בעל התואר היוקרתי MOF הניתן לאומנים בצרפת על היותם מצטיינים בתחומם הגיע לארץ ללמד את אנשי הקונדיטוריה קו של עוגות מודרניות שפיתח. אנחנו מציגים בפניכם עוגת "טארט אקסטרה" שלב אחר שלב. למתכון המלא >> לחצו כאן

 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות ועוגיות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.