מרק וון טון • מתכון מנצח של ישראל אהרוני

 
עודכן 21:31 18/07/2015
ישראל אהרוני

ישראל אהרוני, בתוכנית שמוקדשת כולה לארוחה סינית אותנטית, מלמד איך מכינים מרק וון-טון עם טריק פשוט שחוסך שעות של עבודה

 
 
 
 
 
מרק וון טון
מרק וון טון צילום : מתוך התוכנית "אחד על אחד"
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

6 כוסות מרק עוף צח


3 בצלים ירוקים, קצוצים


1 צ'ילי פרוס


1 גזר פרוס


4 פטריות שיטאקה, פרוסות


1 כף ג'ינג'ר, קצוץ


ריבועי וון טון (ניתן לקנות במחלקת הקפואים בחנויות מתמחות באוכל מהמזרח)


 

למילוי:

 

300 גרם פרגיות טחונות


2 בצלים ירוקים, קצוצים


כפית ג'ינג'ר, קצוץ


2 כפות רוטב סויה


נבטים טריים


שמן שומשום


 

 
 

אופן הכנה:

 

  • שמים את המרק, הג'ינג'ר, הפטריות והגזר בסיר ומבשלים רבע שעה.
  • מערבבים את חומרי המילוי.
  • מניחים את המילוי על ריבועי הבצק ומקפלים.
  • מבשלים במי מלח 3 דקות.
  • שמים בקערות מרק את הוון טון, נבטים ושמן שומשום.
  • יוצקים את המרק, מפזרים מעל צ'ילי ובצל ירוק ומגישים.

 

 

רוצים לצפות באהרוני מכין את המתכון? >> לחצו כאן


לשאר המתכונים מהתוכנית:
חצילים בקרמל חריף מתוק
עוף חמוץ מתוק

 

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.